Parlamentarii USR au revenit asupra deciziei de a vota împotriva moţiunii de cenzură. Radu Mihail: Vom fi prezenţi în sală, dar nu vom vota

0
0
Sigla USRPLUS FOTO Sigla USRPLUS / Facebook
Sigla USRPLUS FOTO Sigla USRPLUS / Facebook

Liderul senatorilor USR Radu Mihail a afirmat, luni pentru News.ro, că grupurile parlamentare ale USR PLUS vor participa la dezbaterea din plenul reunit a moţiunii de cenzură, însă, la fel ca partenerii de coaliţie, nu vor vota moţiunea de cenzură. Anterior, Barna preciza că USR PLUS va vota împotriva moţiunii de cenzură, însă Orban sublinia că decizia în coaliţie a fost ca parlamentarii să nu voteze deloc moţiunea.

„Vom sta în sală, vom fi prezenţi, însă nu vom vota moţiunea de cenzură, la fel ca ceilalţi parteneri din coaliţie”, a afirmat Radu Mihail, pentru News.ro.

Dan Barna a precizat, luni, că parlamentarii USR PLUS vor fi prezenţi în plenul reunit de marţi şi vor vota împotriva moţiunii de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu.

În schimb, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că niciun parlamentar PNL nu va vota moţiunea de cenzură a PSD împotriva Executivului şi a subliniat că în interiorul coaliţiei a fost luată decizia ca aleşii puterii să participe la dezbateri, însă să nu voteze moţiunea.

„Am încredere în parlamentarii USR că nu vor vota moţiunea de cenzură”, a adăugat liderul liberalilor, după ce Dan Barna a afirmat luni că USR PLUS va participa la vot şi va vota împotriva moţiunii de cenzură.

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbate şi votează în plenul reunit de marţi, începând cu ora 14.00, moţiunea de cenzură a PSD împotriva Cabinetului Cîţu.

Cieşte şi: Ludovic Orban: Niciun parlamentar al PNL nu va vota moţiunea de cenzură. Am încredere în parlamentarii USR că nu o vor vota

Barna anunţă că USR PLUS va vota împotriva moţiunii de cenzură, după ce Orban a afirmat că nu vor exista voturi din partea parlementarilor coaliţiei

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite