Paleologu: Robertei Anastase i se spune ”Pisi” în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi demnitarii au un limbaj mai puţin colocvial, iar mărturie stă faptul că Robertei Anastase i se spune "pisi" în Parlament, lucru relatat de democrat-liberalul Theodor Paleologu la România TV.

Marţi seara, în cadrul emisiunii "Ultima Oră", deputatul PDL Theodor Paleologu a făcut o destăinuire interesantă: colegii săi din Parlament i se adresează Robertei Anastase, cel de-al treilea om în stat, cu apelativul "pisi".

Deşi n-a dezvăluit identitatea celui care folosește această adresare, Paleologu a dat câteva indicii. Demnitarul în cauză are următoarele "semnalmente": este profesor universitar, chiar decan al unei facultăți, și membru al Parlamentului român. "După aia, prin eliminare, poate aflați despre cine este vorba", a spus Paleologu.

Invitații lui Striblea au ținut să accentueze că un asemenea apelativ atribuit celui de-al treilea om în stat este un lucru nepermis. Totuși, aceștia au căzut de acord că fenomenul se perpetuează tocmai pentru că Anastase le permite colegilor acest lucru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite