Palatul Victoria a fost iluminat în culorile drapelului Ucrainei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Guvernul României
FOTO: Facebook/ Guvernul României

Palatul Victoria a fost iluminat, joi, în albastru şi galben, culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în contextul în care Rusia a înaintat cu trupele sale militare pe teritoriul ţării vecine şi se îndreaptă către Kiev.

Executivul a condamnat agresiunile militare ale Rusiei în Ucraina şi, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, Palatul victoria a fost iluminat în culorile drapelului Ucrainei.

„Solidari cu Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean şi condamnă cu vehemenţă agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranţa şi viaţa oamenilor nevinovaţi. În semn de solidaritate cu cetăţenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, a transmis Guvernul, joi, pe pagina de Facebook. 

Rusia a invadat joi Ucraina prin atacuri simultane în mai multe oraşe ale ţării. Primarul oraşului Kiev, Vitali Kliciko, le-a transmis locuitorilor capitalei Ucrainei să îşi pregătească un bagaj de urgenţă: „Documente, un minim de lucruri necesare - pentru a ajunge rapid, dacă este necesar, la un adăpost. Autorităţile oraşului rămân în capitală. Continuăm să asigurăm funcţionarea oraşului”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite