Organizaţia UNPR Ploieşti a trecut la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Andrei Voloşevici, candidatul liberalilor la primăria municipiului Ploieşti, a anunţat, joi, că întreaga organizaţie locală a UNPR a trecut la PNL, potrivit Observatorului Prahovean.

„UNPR Ploieşti, în proportie de 99%, a făcut pasul către noi. Sunt colegii noştri. Vorbim de întreaga. Au trecut atât membrii cât şi conducerea organizaţiei UNPR“ a spus a spus Voloşevici, fost primar al Ploieştiului în perioada 2008-2012 şi lider al organizaţiei PNL Ploieşti, arată sursa citată.

Potrivit HotNews.ro, liderul PNL Ploieşti a precizat pentru sursa citată că nu este vorba şi de parlamentari UNPR, ci de cei din organizaţie, foşti colaboratori din perioada în care era primar şi care acum au decis să îl susţină. 

Anunţul a venit la scurt timp după ce primarul din Floreşti a anunţat că s-a înscris in PNL. Ulterior, a fost anunţat faptul că primarii din Magurele, Gornet Cricov Şirna şi Vădu Săpat au trecut la PNL. Primii doi erau independenţi, iar ceilalţi au fost membri ai PSD Prahova

La scurt timp după ce liberalii au anunţat că mai mulţi primari din Prahova au trecut la PNL, şeful PSD Prahova, Bogdan Toader a reacţionat. „Ieri am avut o discuţie cu primarul de la Şirna care mi-a comunicat că nu va mai candida. În cazul primarului de la Vadu Săpat, edilul a venit în PSD în baza Ordonanţei 55. Practic la alegerile din 2012 nu a candidat pe listele noastre. Noi am propus la Vadu Săpat un candidat care are toate şansele să câştige alegerile. În 2012 s-a clasat la diferenţă foarte mică de voturi faţă de actualul primar”, a susţinut Bogdan Toader pentru Observatorul prahovean.

Citeşte: 

Blaga, despre o negociere cu UNPR: După ce îşi alege conducerea analizăm. Steriu, un om valoros

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, întrebat despre posibilitatea unor negocieri cu UNPR, că după ce formaţiunea îşi va stabili conducerea şi linia politică, PNL va analiza această posibilitate, afirmând că în UNPR sunt oameni valoroşi, printre care Valeriu Steriu.

Au început dezertările din UNPR. Şase deputaţi progresişti au anunţat că se afiliază grupului PSD

Şase deputaţi UNPR, Liviu Codîrlă, Tudor Ciuhodaru, Liliana Mincă, Adrian Diaconu, Ştefan Dalca şi Ion Pârgaru au anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţilor, că se vor afilia grupului PSD. Acestea primele dezertări după tensiunile apărute între PSD şi UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite