Oprescu îşi bate joc de bucureşteni / Pentru asfaltatori: "Bagaţi umplutura pe care o ştiţi voi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu şi asfaltatorii au avut o întâlnire unde au stabilit un plan de urgenţă pentru rezolvarea problemelor cu gropile din asfalt. HotNews.ro a intrat în posesia înregistrării de la discuţii, de unde reiese că planul de urgenţă este mai mult o acţiune de imagine decât una de rezolvare a problemelor.

Citiţi şi

Cum îşi bate joc Oprescu de bucureşteni

Fosta Capitală Culturală Europeană arată ca după bombardament

"Vreau să scoatem din mintea ăstora care spun că nu se întâmplă nimic în Bucureşti, pentru care administraţia este mereu ticăloasă, că nu se ocupă de problemele lor, care emisiune de emisiune se întreabă dacă ai strâns zăpada, de ce ai strâns-o sau cât costă milioanele de euro pe care le dăm operatorilor. Poate fura cineva din buzunarul cuiva? Nu pot sa fac singur această schimbare de imagine. De aia am nevoie de voi. Ei o să înceapă de astăzi, după câte sunt eu informat", aşa şi-a început Oprescu discuţiile cu asfaltatorii, conform HotNews.ro.

"Lucrăm vreo 4-5 zile pentru partea de acoperire. Deci, le spunem clar că este reabilitare imediată. M-am pus la punct şi eu cu articolele alea. Şi în Germania, 40% din drumuri sunt varză. Este un element de comparaţie, dacă vreţi", a mai spus Oprescu.

"Se pare că vremea ţine cu noi. (....) Problema mea e să facem gropile mari rapid. Poate o să îmi spuneţi că nu se poate, că sunt gropi adânci şi aşa, da` om vedea. Să ne repezim pe gropile mari cu substanţa asta minune care ne dă satisfacţie şi mie şi dumneavoastră, că mâine dimineaţă putem merge fără cazuri de aruncat maşina în aer sau (neinteligibil) iar restul să o faceţi cu umplutura care ştiţi dumneavoastră ca tine. Cât ţine, vine a treia întrebare? Ţine cât ţine, ţine până la reabilitarea pe care începem să o facem în mod organizat, şi asta se petrece tot în mod organizat."

Primarul a ţinut un veritabil discurs organizatoric şi i-a învăţat pe asfaltatori ce să spună pentru ca primarul să apară bine la teleevizor. "Ei vor să vadă că mă răstesc la drumari, la asfaltatori, că toţi sunt neserioşi, să vadă domnle că i-a luat primarul! Nu avem acuma treaba ca e PSD-ul sambata, daca participa sau nu participa seful statului la adunarea PDL-ului. Adica au baietii ce sa toace."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite