Omul de încredere al lui Ciolacu de la Dezvoltare, pus şi în CA-ul de la Fondul de Garantare. Ce leafă va primi lunar

0
0
Continua ocuparea instituţiilor publice cu oameni de încredere ai liderilor politici FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Continua ocuparea instituţiilor publice cu oameni de încredere ai liderilor politici FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PSD şi PNL au trimis, fiecare, câte un membru pentru Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, pe salarii de peste 12.000 de lei. Unul dintre locuri este ocupat Marcel Stoica, secretar de stat la Dezvoltare şi om de încredere al lui Marcel Ciolacu. Stoica este şi reprezentantul PSD responsabil de Programul Naţional Anghel Saligny.

Plecarea lui Petrea Daea la Ministerul Agriculturii a lăsat un al doilea loc liber la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

În timp ce unul dintre locurile rămase libere a fost pus în funcţie liberalul Cristian Cosmin, care a şi lucrat în instituţie, celălalt loc va fi ocupat de Marcel Stoica, care şi-a început mandatul săptămâna trecută şi a fost numit pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitate de prelungire încă două. 

Marcel Stoica este un apropiat al lui Marcel Ciolacu, fiind numit în iarnă secretar de stat la Dezvoltare. De asemenea, încă de la prima delegare de atribuţii către secretarii de stat, lui Stoica i-a fost dată coordonarea Programulului „Anghel Saligny”, un program cu un buget de 65,5 miliarde lei. 

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, dacă înainte un loc în Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii garanta un venit lunar de 12.000 de lei, acum salariul câştigat de membrii Consiliului de Administraţie a ajuns să fie 12.846 de lei. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite