Nepoata preşedintelui Băsescu a primit cuvântul în Parlamentul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu s-a întors în PE şi a luat-o pe fiica sa cu ea FOTO Facebook
Elena Băsescu s-a întors în PE şi a luat-o pe fiica sa cu ea FOTO Facebook

Europarlamentarul Elena Băsescu se laudă cu performanţa fiicei sale Sofia Anais în Parlamentul European (PE). După ce a postat mai multe fotografii cu nepoata preşedintelui pe pagina sa de Facebook, Elena Băsescu anunţă că Sofia a primit cuvântul în PE, la numai două luni şi jumătate.

„La numai două luni şi jumătate, Sofia a primit deja cuvântul în Parlamentul European la #Strasbourg. :) Şi încă într-o problemă foarte importantă: combaterea discriminării pe criterii de gen în Uniunea Europeană“, a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, a avut parte de o “primire călduroasă” în Parlamentul European. “Nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine”, a scris Elena Băsescu, pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Într-un album postat pe Facebook, cu titlul “Înapoi la muncă”, Elena Băsescu vorbeşte despre prima întâlnire a fiicei sale cu europarlamentarii din Strasbourg.

“De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Însă nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg”, a explicat fiica preşedintelui.

Pe aceeşi temă:

GALERIE FOTO Nepoata preşedintelui Băsescu, vedetă în Parlamentul European

GALERIE FOTO Cum şi-a serbat preşedintele Băsescu ziua de naştere

Elena Băsescu: Banii românilor se duc la cântăreţii PSD. Iată un subiect demn de o comisie de anchetă parlamentară!
 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite