Năstase i-a cerut scuze medicului Brădişteanu: „Când vom vedea o Columnă a lui Traian Băsescu, cu victimele din cei zece ani?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a publicat un text, pe blogul personal, în care comentează condamnarea medicului Şerban Brădişteanu la un an de închisoare cu suspendare.

„Am aflat că doctorul Brădişteanu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că m-ar fi favorizat în calitate de pacient-infractor. Mi-e greu să comentez o astfel de decizie a ÎCCJ“, scrie Năstase, pe blog.

El povesteşte că l-a sunat pe Brădişteanu, deşi cei doi nu au mai vorbit de trei ani, şi i-a cerut scuze.

„L-am sunat- după trei ani- pe Şerban Brădişteanu şi mi-am cerut scuze. Am vrut să merg apoi în Hyde Park, în Colţul celor care vorbesc fără să-i asculte cineva. M-am răzgândit şi am fost la Victoria şi Albert Museum, de unde vă trimit o fotografie, cu o replică a Columnei lui Traian, împreună cu întrebarea: când se va realiza o Columnă a lui Traian Băsescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?“, întreabă el, retoric.

Curtea Supremă l-a condamnat, luni, la un an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Adrian Năstase în dosarul „Trofeul Calităţii”. Concret, Brădişteanu a fost acuzat că l-a ţinut mai multe zile în spital pe Adrian Năstase, pentru ca acesta să nu ajungă la Penitenciarul Jilava, după ce fostul premier s-a împuşcat pentru că fusese condamnat la închisoare cu executare.

Citeşte şi:

Cum s-a pătat cazierul medicului Şerban Brădişteanu

Decizie „la mustaţă“ a Curţii Supreme în cazul medicului Şerban Brădişteanu. Trei din cei cinci judecători ai completului l-au găsit vinovat pe chirurg de favorizarea lui Adrian Năstase, după ce acesta fusese condamnat la închisoare cu executare în „Trofeul Calităţii“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite