Ministrul Finanţelor: Voi propune tăierea semnificativă a subvenţiei pentru partidele politice în 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, ministrul de Finanţe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu, ministrul de Finanţe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Subvenţia pentru partidele politice ar trebui redusă semnificativ şi anul viitor, după ce, în 2020, aceasta a fost tăiată cu 30%, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

„Lucrez la bugetul pentru 2021 şi exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: - tăierea cu un procent semnificativ a subvenţiei pentru partidele politice şi în 2021. În 2020, deşi an electoral, am tăiat subvenţia pentru partidele politice cu 30%. Marcel Ciolacu, aşa se fac economii substanţiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României. Va urma...", a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Finanţelor.

La începutul lunii, Florin Cîţu afirma că bugetul pentru anul viitor trebuie să fie gata până în 31 decembrie.

„O să lucrez la bugetul pentru anul viitor. Cam acestea vor fi Crăciunul şi Revelionul meu. Trebuie să îl avem până în 31 decembrie. Va trebui să pregătim bugetul pentru anul viitor", a spus oficialul guvernamental.

De asemenea, la sfârşitul lunii octombrie, el arăta, pe pagina sa de Facebook, că Ministerul Finanţelor Publice nu prezintă în momentul de faţă bugetul pentru anul viitor deoarece acest lucru este ilegal.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite