Mihai Tudose: Iohannis nu a încercat să se bage peste mine. Îmi zicea: «chiar dacă nu sunt de acord cu ce faci, ai argumente, să dea Dumnezeu să-ţi iasă»!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier PSD Mihai Tudose, actual deputat Pro România, a dezvăluit, într-un interviu pentru Adevărul Live, relaţia pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, subliniind că aceasta a fost „una absolut normală”, fapt care de fapt l-a deranjat atunci pe Liviu Dragnea.

Adevărul: Cum aţi caracteriza relaţia cu preşedintele Iohannis ?

Mihai Tudose: Normală. O relaţie instituţională, absolut normală. Relaţia care trebuie să existe între premier şi preşedinte, indiferent cum îl cheamă pe premier sau pe preşedinte. Apropo de asta. Nu a încercat preşedintele să se bage peste activitatea guvernamentală, ba mai mult, uite, recunosc, pentru prima dată, că şi atunci când aveam opinii divergente în discuţii între noi doi, «char dacă nu sunt de acord cu ce faci, ai argumentele tale, să dea Dumnezeu să-ţi iasă». Asta îmi spunea preşedintele. Erau lucruri la care preşedintele era parte în decizii. 

L-a deranjat pe Liviu Dragnea relaţia pe care aţi avut-o cu preşedintele Iohannis?

Tudose: Evident că da. Ca orice lucru normal care îl deranjează.

***

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, la Adevărul Live, despre relaţia tensionată cu Liviu Dragnea, dar şi despre viitorul său politic în Pro România. I-a cerut Liviu Dragnea să adopte ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea? Cine-i poate lua locul lui Dragnea în fruntea PSD? E posibilă o alianţă între Pro România şi PSD? Cum l-a convins Ponta să schimbe partidul după 20 de ani în PSD?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite