Mesajul premierului Victor Ponta de Anul Nou: „Avem şansa să contruim o nouă Românie în 2013"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul premierul Victor Ponta de Anul Nou
Mesajul premierul Victor Ponta de Anul Nou

Premierul Victor Ponta a ţinut să le transmită românilor un mesaj de Anul Nou. Pe lângă urările de bine, Victor Ponta a precizat că anul 2012 a fost un an al marilor victorii şi speră ca 2013 să fie anul în care direcţia României să se schimbe. Premierul a explicat că va veni un an greu, dar este de datoria USL să se ridice la înâlţimea încrederii cu care oamenii i-au investit.

„Guvernul României urează tuturor românilor să aibă un 2013 mai bun, mai prosper, un an cu mai multă solidaritate şi unitate. Românii merită mai mult decât au avut în ultimii ani, iar statul român este dator să fie mai eficient, mai corect, mai puternic şi mai onest cu cetăţenii săi. Pentru Guvernul României anul 2013 va fi unul plin de provocări, cea mai mare dintre toate fiind aceea de a-şi îndeplini angajamentele luate şi de a sprijini românii în aceste vremuri dificile", se arată în mesajul transmis de Victor Ponta.

Premierul a precizat că ţara a depăşit un an al ,,conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului”, iar acum avem şansa să construim în 2013 ,,o nouă Românie” în care să reparăm ceea ce s-a greşit în ultimii ani.

,,Am depăşit un an al conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului. Avem şansa de a începe să construim, în 2013, o nouă Românie, în care să reparăm ce s-a greşit în ultimii ani, în care să dăm românilor mai multe motive de mândrie şi de încredere, şi în care să conteze mai mult corectitudinea, bunul simţ şi dreptatea. Traversăm împreună o perioadă grea încă, dar solidaritatea românilor s-a simţit în aceşti ani poate mai mult ca oricând. În anul care vine este datoria noastră să dăm un sens speranţelor pe care românii şi le-au clădit în 2012 şi să ne ridicăm la înălţimea încrederii primite”, se mai arată în documentul amintit.

,,La cumpăna dintre ani, transmitem tuturor românilor urări de sănătate şi fericire, precum şi cele mai calde gânduri de bine, în perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu toţii mai bun”, a punctat primul ministru, Victor Ponta.

Nici preşedintele Traian Băsescu nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj românilor de Anul Nou.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite