Mesajul lui Traian Băsescu de Crăciun: „Să ne gândim la semeni, la cei care ne sunt aproape şi la cei din diaspora“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a transmis mesajul său de Crăciun pentru români. Preşedintele va petrece sărbătoarea împreună cu familia, la Predeal.

Preşedintele Traian Băsescu spune, în mesajul de Crăciun pe care l-a transmis concetăţenilor că acesta este un moment special de gândire către cei care au nevoie de "compasiunea şi solidaritatea" comunităţii.

"Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră.!", se spune în mesajul de Crăciun , postat marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele ureză: "Un Crăciun cu bucurie şi sănătate! La mulţi ani!".

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au ajuns, marţi, în staţiunea Predeal, unde îşi vor petrece sărbătorile de Crăciun. Familia prezidenţială va locui în vila de protocol din această staţiune. Este deja un obicei al preşedintelui ca sărbătoarea Naşterii Domnului să-l prindă alături de familie, la vila de protocol de la Predeal. Va fi primul an în care preşedintele va fi alături şi de nepoţica sa, Sofia Anais.

În 2012, preşedintele Traian Băsescu a petrecut Crăciunul tot la Predeal, unde a fost văzut plimbându-se cu snow-mobil-ul. Ulterior, preşedintele şi familia sa au sărbătorit Anul Nou în staţiunea Covasna.

Preşedintele, anul trecut, la Predeal

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite