Marian Vanghelie: „Nu plec din PSD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al filialei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că nu va părăsi tabăra social-democraţilor pentru că nu doreşte să renunţe la munca depusă timp de 17 ani.

„Cei care au crezut că voi pleca din partid, se înşeală. Spun foarte clar: nu plec din PSD. Păi cum să plec? Eu pot să suport atâta cum nici nu vă imaginaţi", a răspuns primarul "care este" întrebat fiind despre planurile sale de viitor. "Eu voi face politică aici şi în următorii 20 de ani, aşa că nu plec. Păi uitaţi-vă la mine...Mă vedeţi? Sunt degajat", a continuat Vanghelie în registrul care l-a făcut celebru.

Fostul lider de la Bucureşti a evitat să precizeze dacă va mai candida pentru încă un mandat la Primăria Sectorului 5, însă a recunoscut că se numără printre social-democraţii care au intrat în sondajele de opinie preliminare, pe baza cărora se va stabili candidatul din partea PSD care va intra în sondajul final. Potrivit lui Vanghelie, în aceste sondaje ar mai fi intrat deputatul PSD Georgian Pop şi senatorul PSD Gabriel Mutu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite