Marian Sârbu: „Marian Vanghelie ar fi binevenit în UNPR”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Sârbu, liderul UNPR, este de părere că în partid nu se va manifesta o opoziţie faţă de eventuala intenţie a lui Marian Vanghelie de a intra în această formaţiune, ci poate „doar de unele reţineri nesemnificative".

„Eu personal aş fi de acord cu venirea lui Marian Vanghelie pentru că este un om de stânga şi care a demonstrat că poate face performanţă electorală. Dar nu am discutat cu nimeni din conducerea partidului acest subiect", a declarat Marian Sârbu pentru „Adevărul".

Liderul UNPR s-a arătat optimist în privinţa felului în care vor reacţiona membrii partidului la eventuala intenţia a lui Vanghelie de a se înscrie în UNPR: „Eu personal nu cred că va exista o opoziţie, poate mai degrabă nişte reţineri, dar unele nesemnificative. Nu ştiu însă dacă va vrea să vină, l-am auzit că vrea să rămână în PSD", a mai spus Marian Sârbu.

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, s-a dovedit mai rezervat în privinţa posibilităţii de a redeveni coleg de partid cu Marian Vanghelie. „Dacă cineva doreşte să vină la noi în partid, trebuie să exprime această opţiune. Până atunci nu mă pronunţ", s-a mulţumit să spună Diaconescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite