Macovei, oficial în cursa pentru Cotroceni: „Şi David l-a învins pe Goliat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Macovei a depus astăzi, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură la alegerile prezidenţiale. "Şi David l-a învins pe Goliat!", a spus ea, la ieşirea de la BEC.

„E bine că PSD şi PNL s-au oprit din întrecerea socialistă, pentru că altfel strângeau mai multe semnături decât numărul votanţilor. Candidez pentru că vreau să fiu anagajatul românilor, nu tartor pentru ţară. Vreau ca România să rămână pe direcţia Vest şi să garantez siguranţa ţării noastre. Vreau să ne luăm banii înapoi, privatizările şi contractele cu statul din ultimii 25 de ani trebuie verificate“, a declarat Monica Macovei.

Ea s-a prezentat la sediul BEC cu o pungă de popcorn "pentru micul Ceauşescu de la Palatul Victoria", ca aluzie la declaraţia premierului Victor Ponta, care a afirmat că va consuma floricele în primul tur, dar şi cu o oglindă pentru Klaus Iohannis, pe care l-a sfătuit să se privească în oglindă "şi să se gândească cum arată un om care vrea să fie preşedintele României fără să spună nimic".

"Împotriva lor candidez şi îi vom învinge!", a spus ea.

Monica Macovei a strâns 332.214 semnături.

Citeşte şi:

Băsescu, după ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leancă a fost în Ambasada URSS la Bucureşti. Poate nu aţi ştiut

Preşedintele Traian Băsescu a semnat astăzi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale. Şeful statului a tratat ironic modul în care Victor Ponta şi-a serbat ziua de naştere şi a lansat un atac către prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, mare susţinător al premierului României.

Iohannis şi-a depus candidatura la BEC, cu peste două milioane de semnături: Am intrat în drum drept spre Preşedinţie

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale din partea Alianţei Creştin Liberale, a strâns două milioane de semnături care să îi asigure intrarea în cursa pentru Cotroceni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite