Ludovic Orban neagă că ar fi fost o petrecere cu ocazia aniversării sale. Ministrul de Interne spune că nu poate defini întâlnirea ca o petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orban invitati fara masca / Antena 3
Orban invitati fara masca / Antena 3

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat că nu a fost nicio petrecere de ziua sa, marţi, dar că mai mulţi oameni au venit să îi spună "La mulţi ani", deşi el nu a dat nicio invitaţie. Ministrul Bode a spus că nu a participat şi nu vede că ar fi fost o petrecere în Parlament cu ocazia aniversării lui Ludovic Orban.

"Au venit colegi de-ai mei, fără să existe o organizare a vreunei petreceri, care au venit să îmi spună «La mulţi ani», care pe parcursul zilei m-au întrebat când pot să vină la mine şi le-am spus programul meu, că până la ora 20 eu am program de lucru în ziua mea de naştere. Nu puteam să îi resping, să îi refuz. (...) Nu a venit nimeni la niciun fel de invitaţie, nu s-a emis nicio invitaţie, au venit să îmi spună «La mulţi ani» oamenii”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a spus că majoritatea celor prezenţi în biroul său sunt vaccinaţi. El a mai motivat că în biroul său era şedinţă de coaliţie şi nu ştie câte ppersoane au fost. 

"În biroul meu era şedinţa coaliţiei care s-a terminat, uitaţi-vă la declaraţii care s-au dat, în jurul orei 20.15. Iar unii dintre invitaţi au venit mai repede, iar faptul că a apărut o poză şi o filmare cu nişte colegi de-ai mei care nu purtau mască s-a întâmplat când eu nu eram prezent. După finalizarea şedinţei coaliţiei şi după toate deciziile pe care le-am luat în şedinţa coaliţiei, m-am dus către colegii mei, evident că i-am rugat - pe cei care nu au respectat - să respecte regulile. Nu poţi să porţi mască când mănânci”, a mai declarat Orban. 

Ministrul de interne, Lucian Bode a spus că nu a participat şi nu vede că ar fi fost o petrecere în Parlament cu ocazia aniversării lui Ludovic Orban. 

„Eu nu pot să definesc această întâlnire ca o petrecere”, a spus Bode. El a mai adăugat că „niciodată structurile Ministerului Afacerilor Interne n-au aplicat o sancţiune doar pe baza unor imagini apărute în spaţiul public”. 

Senatoarea Alina Gorghiu este de părere însă că Ludovic Orban trebuie să dea explicaţii. Monica Anisie a spus că a stat retrasă faţă de grup. 

Liderul PNL Ludovic Orban a împlinit marţi 58 de ani, iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita. Imagini surprinse din încăperea respectivă arată mai multe persoane care nu poartă mască de protecţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite