Liviu Dragnea cheamă din nou un jurnalist în baie. „Aşa se fac interviurile?“

0
0
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

În momentul în care un jurnalist l-a întrebat pe Liviu Dragnea, pe holurile Parlamentului, dacă are vreun sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum, liderul PSD a răspuns, din uşă: "Aşa se fac interviurile, vii cu mine în baie?".

Un episod similar avut loc anul trecut în octombrie. Şi atunci, Liviu Dragnea s-a arătat iritat de reporterii care îl aşteptau pe holul din Camera Deputaţilor şi i s-a adresat unuia dintre aceştia, astfel: "Hai în baie, puiule. Hai în baie, îţi ies poze ca lumea".

Tot atunci, liderul PSD a mai avut o reacţie dură, după ce a fost întrebat despre proiectul de lege referitor la executarea pedepselor acasă.

„Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară? Că m-am enervat. M-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Pe ei nu îi întrebaţi? M-am săturat. Orice lege mă favorizează pe mine. Sunt şi eu om şi mi-ajunge. M-am săturat“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are de lege adoptată de Senat privind puşcăria în sufrageria, de care ar beneficia persoanele cu condamnate cu executare la maximum cinci ani de închisoare.

„Vorbiţi cu Iohannis şi cu haştagiştii să mă împuşte. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securismul. Toate prostiile mă întrebaţi dacă mă avantajează pe mine? Cu ce dracuţ să mă ajute? Că mi-au distrus viaţa. De câteva luni de zile nu se mai ocupă DNA-ul decât de astea. Încă am dreptul să judec aceste decizii“, a continuat liderul PSD.

..

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite