Liviu Dragnea, atac fără precedent la conducerea PSD: Majoritatea ciugulesc din palma Guvernului. Iohannis nu are acum un adversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, ironizează actuala conducere a partidului, despre care spune că ciuguleşte din palma Guvernului şi nu face opoziţie la PNL şi echipa Orban.

„Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. Cel mai bine se întâmplă nişte abuzuri şi mi se ia un drept la comunicare, pentru a nu deranja. Este foarte simplu. Majoritatea (n.r. - adică majoritatea PSD-Pro România) ciugulesc din palma guvernului. Mai apar din când în când nişte semne timide de contre sau a nu fi de acord cu anumite lucruri, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea", a declarat Dragnea, într-un interviu pentru realitatea Plus.

De altfel, Dragnea a ironizat şi faptul că PSD a devenit atât de semnificativ încât nu sunt băgaţi în seamă de Guvern. „Ei, cei de la putere, au câştigat toate campaniile pe mesajul anti-cineva. Acum e greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu e perceput ca un partid de forţă”, a completat fostul lider al PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite