Lider PNL, săgeţi către coaliţie: Şefii pesedişti ai televiziunii şi radioului pot să mulţumească coaliţiei pentru că şi-au mai luat o leafă bună timp de 6 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman nu iartă coaliţie pentru tergiversarea situaţiei de la TVR şi Radio România. FOTO Facebook Florin Roman
Florin Roman nu iartă coaliţie pentru tergiversarea situaţiei de la TVR şi Radio România. FOTO Facebook Florin Roman

Florin Roman, vicepreşedinte al PNL, îi ironizează pe cei din coaliţie pentru „determinarea” cu care s-au ocupat de demietrea Avocatului Poporului, deşi au promis acest lucru în campanie. De asemenea, aminteşte faptul că PNL şi USR-PLUS au tergiversat schimbările la TVR şi Radio România timp de şase luni.

„Şefii pesedişti ai televiziunii şi radioului pleacă azi, din fruntea acestor instituţii, pe care le-au făcut preş pentru Liviu Dragnea. Pot sa mulţumească liniştiti actualilor lideri ai coaliţiei majoritare ca şi-au mai luat o leafa buna, încă 6 luni. Şi ei, dar şi doamna Weber, încă in funcţia de Avocat al Poporului, deşi actualii lideri ai coaliţiei vorbeau de schimbarea ei “in prima săptămâna după alegeri”. Sa le dea măcar un mic şi o bere! Recunosc, m-au păcălit şi pe mine cu “determinarea” lor!”, a afirmat Florin Roman. 

Liderul liberal susţine că aşteaptă să vadă profesionalism la noii oameni propuşi. „Sper ca noii interimari sa redea televiziunii şi radioului, statutul de instituţii publice, in interesul romanilor şi nu al partidelor politice! Nu de alta, dar văd ca interesul unora este acum sa crească numărul funcţiilor de conducere! Poate ii vor lasa in pace pe cei pe care ii numesc sa crească şi audienţă TVR şi a radioului politic. Mai ales ca se sparge şi cloaca pesedista de la CNA!”, a completat Roman.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite