Lider PNL din Ardeal, nou atac la Orban: Organizaţia Cluj nu va fi niciodată condusă de nulităţi. Sunt impotenţi politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Arhivă
Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Arhivă

Şeful CJ Cluj, Alin Tişe, a lansat, luni, un nou atac la adresa conducerii centrale pe tema desemnării miniştrilor din Guvern Cîţu, precizând faptul organizaţia Cluj nu a dat un vot pentru susţinerea niciunei persoane pentru a funcţia de ministru, aluzie la numirea lui Adrian Oros la Agricultură.

„Legat de reprezentarea în Guvern a organizaţiilor din Ardeal. În concret - organizaţia Cluj. Nu îmi amintesc să fi discutat în organizaţia Cluj susţinerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Or să se fi supus la vot. Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, aşa cum am fost supuşi votului atât eu cât şi primarii când am candidat la primării sau consiliul judeţean. Cineva crede că, prin susţinerea unor persoane peste organizaţia Cluj, va reuşi să pună mâna pe filiala Cluj. Ca şi cum partidul acesta este doar al lor”, a scris pe pagina sa de Facebook Alin Tişe. 

Şeful Cj Cluj a subliniat faptul unii dintre cei de la centru sunt nulităţi politice. „Aşa ştiu să facă politică, pentru că aşa au făcut toată viaţa şi pentru ca altfel nu pot, fiind impotenţi politic. Organizaţia Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din ţară, nu va putea fi condusă niciodată de nulităţi politice!”, a completat Tişe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite