Lider PNL, despre Alianţa Vestului: Gargara naţionalistă a PSD a scos o nouă intoxicare, că Alianţa vrea desprinderea de ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Buşoi, europarlamentar şi preşedinte al PNL Bucureşti, a afirmat că PSD vine cu intoxicări după înfiinţarea Alianţei Vestului, în sensul că prezintă această iniţiativă drept un demers prin care s-ar urmări desprinderea de România.

Gargara naţionalistă a PSD a scos o nouă intoxicare: Alianţa Vestului, iniţiativa primarilor liberali Boc, Robu, Bolojan şi Falcă pentru atragere de fonduri europene şi investiţii locale, ar însemna desprinderea de ţară. Pentru că vor investiţii publice şi infrastructură, Clujul, Timişoara, Bihorul şi Aradul se rup de România, după mintea propagandei PSD. Noroc cu Bucureştiul că rămâne pe loc, blocat în trafic, cu Şoseaua de centură aprig disputată între dna Firea şi dl Dragnea. După capul pesediştilor, cine se opune ideii de a da pe apa sâmbetei toată perioadă de creştere economică, secând investiţiile publice şi irosind banii pe consum şi importuri, se desprinde de România“, a declarat Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat de presă. 

Vicepreşedintele PNL a subliniat faptul că PSD e mai preocupat de modificarea legilor Justiţiei decât de atragerea de fonduri europene. „Dacă în afară de modificarea Legilor Justiţiei ar mai avea şi altceva în cap, Guvernul PSD ar băga de seamă că Ungaria vine cu autostrada făcută pe bani europeni la graniţa cu România şi din România începe drumul judeţean. Alianţa Vestului este alianţa unor primari liberali, sătui să aştepte de la guvernul PSD să facă investiţii publice şi poate deveni oricând şi la fel de bine şi Alianţa Estului şi Alianţa Sudului, pentru că probleme mai grele chiar decât în vestul ţării sunt în Moldova“, a adăugat Buşoi. 

Nu în ultimul rând, liberalul acuză PSD şi Guvernul Dăncilă de faptul că îi fac pe români să plece din ţară. „În România lui Dragnea şi Dăncilă, românii din toate judeţele pleacă din România în ţări europene care au şi autostrăzi şi investiţii publice şi locuri de muncă mai bine plătite şi în care există o bună judecată a politicilor economice, nu creşteri haotice de salarii şi pensii înghiţite de creşteri de preţuri“, a conchis Buşoi. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite