Liberalii fac sâmbătă un miting în Capitală. PNL cere demisia lui Gabriel Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a anunţat că formaţiunea din care face parte va organiza sâmbătă un protest, de la ora 11.00. Liberalii îşi vor manifesta nemulţumirea faţă de Guvernul Ponta, în special faţă de modul cum s-a comportat în ultimele zile vicepremierul Gabriel Ponta, în faţa Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE PNL a anunţat, sâmbătă, că anulează marşul de protest care trebuia să aibă loc astăzi la ora 11.00 în Bucureşti, liberalii exprimând „adâncul regret" pentru tragedia care a avut loc vineri seară şi transmiţând condoleanţe familiilor îndoliate.

Atanasiu a anunţat că traseul protestului va fi: Piaţa Victoriei până la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Piaţa Revoluţiei, liberalii urmând să ceară demisia ministrului Oprea. La această acţiune, sunt aşteptaţi să participe în jur 3.000 de oameni, inclusiv co-preşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

„O să înceapă la ora 11:00 şi o să facem o deplasare de la Piaţa Victoriei până la ministerul condus de domnul Oprea, unde-i lăsăm o demisie gata scrisă, să nu se chinuie omul s-o semneze şi, cu asta, basta! Trei mii de oameni am estimat noi că ar încăpea pe trotuar, că aşa am primit autorizaţia – pe unul dintre trotuarele de pe Calea Victoriei”,a a spus preşedintele PNL Bucureşti.

„Eu prevăd că luni se va convoca un nou BP şi profitând de majoritatea pe care au, Putera va avea grijă să scoatră de pe ordinea de zi moţiunea în cazul Oprea“, a mai spus Atanasiu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite