Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Muncii: „Acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, preşedintele României. FOTO: Administraţia Prezidenţială
Klaus Iohannis, preşedintele României. FOTO: Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Ziua Muncii şi a precizat că România este o naţiune de oameni ambiţioşi, harnici şi hotărâţi să reuşească iar „acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor”.

„Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen. Astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească - acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris Klaus Iohannis sâmbătă pe Facebook. 

Data de 1 mai este cunoscută şi ca Ziua Internaţională a Muncii, sărbătorită în multe ţări, inclusiv în România. Pentru majoritatea ţărilor din Europa, inclusiv la noi, 1 Mai - Ziua Muncii este zi liberă prin lege.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite