Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai mulţi fani pe Facebook: peste 1.500.000

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Pagina oficială de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis a înregistrat, sâmbătă, un milion si jumătate de like-uri.

„Astăzi sunt peste 1.500.000 de oameni alături de mine pe această pagină! Vă mulţumesc pentru sprijinul şi susţinerea voastră. Aţi rămas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european. Doar împreună rămânem puternici, încrezători şi hotărâţi să schimbăm faţa României noastre!”, a scris preşedintele Iohannis.

În luna noiembrie 2014, după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a atins un milion de like-uri, el devenind la vremea respectivă primul politician din Europa care a atins milionul de like-uri pe Facebook.

Mediafax scris că cea mai mare creştere a numărului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc, potrivit Facebrands.ro, în ajunul alegerilor prezidenţiale, când baza de simpatizanţi a crescut cu peste 185.000, la 848.419, depăşindu-l pe contracandidatul său la Preşedinţie Victor Ponta.

Alţi lideri europeni care au atins milionul de like-uri pe Facebook sunt Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care avea, sâmbătă, 1.036.032 like-uri pe pagina oficială sau fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, care avea 1.009.862 de like-uri.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite