Kelemen Hunor: Am luat decizia să avem congres pe 17 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor FOTO Kelemen Hunor / Facebook
Kelemen Hunor FOTO Kelemen Hunor / Facebook

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a anunţat vineri că formaţiunea pe care o conduce a decis să organizeze congresul pe data de 17 septembrie la Sângeorgiu de Mureş, lângă Târgu Mureş, scrie agerpres.

„Conform statutului nostru, trebuie să organizăm congres din doi în doi ani. Ultimul congres l-am avut în 2019, deci în anul 2021 trebuie să organizăm un congres. Acest lucru se va întâmpla în acest an. (...) Am luat decizia astăzi să avem congres pe 17 septembrie, la Sângeorgiu de Mureş, lângă Târgu Mureş”, a spus Kelemen Hunor, la Cluj, într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa Consiliului Permanent al UDMR, scrie agerpres.

Conform sursei citate, liderul a precizat că vor participa 846 de delegaţi, dintre care 416 din forurile interne ale UDMR, iar 430 vor fi aleş.

Ludovic Orban a anunţat că data propusă pentru Congresul PNL este 25 septembrie, unde vor fi 5.000 de persoane delegate.

Liderii partidelor aflate în coaliţia de guvernare au pornit campania internă pentru congresele care vor avea loc atât în PNL, cât şi la USR-PLUS. Dacă Ludovic Orban nu are pentru moment contracandidat, în USR-PLUS se anunţă o luptă între Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite