Iohannis, despre taxele tăiate de Dragnea: În ajun de alegeri, schimbăm arhitectura taxelor şi impozitelor pentru că unul crede că aşa dă bine la popor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Adevărul Live, că nu e convins de proiectul lege de lege al PSD de eliminare a 102 taxe, în condiţiile în care acesta arată că în România nu există predictibilitate.

„Investitorii vor o Românie predictibilă. Nu să venim în ajun de alegeri să schimbăm toată arhitectura taxelor şi a impozitelor pentru că unul crede că aşa dă bine la popor. Dă foarte prost. Cum îşi imaginează cineva că acestă chestiune se rezolvă într-o săptămână renunţând la taxa radio/TV. Această modalitatea heirupistă este fundamental greşită“, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. 

Întrebat dacă va promulga sau nu legea privind cele 102 taxe, şeful statului a evitat un răspuns direct, dar a precizat cum vede, la nivel de principii, iniţiativa legislativă. 

„Pe mine această abordare nu m-a convins deloc. Nu se poate lucra aşa. Ce să-şi imagineze un antreprenor: că azi există unele taxe, iar peste o săptămână sunt alte taxe, numai pentru că există campanie electorală“, a mai spus Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis, la Adevărul Live: Ce aşteptări are de la viitorul Guvern 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite