Iohannis, bilanţ pentru România: 75% dintre persoanele confirmate fie nu au simptome deloc, fie au simptome foarte uşoare. Avem trei cazuri mai complicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis coordonează gestionarea crizei
Klaus Iohannis coordonează gestionarea crizei

La şedinţa cu Guvernul purtată prin videoconferinţă, preşedintele Klaus Iohannis a prezentat o statisictă privind cazurile din România depistate pozitiv cu coronavirus.

”Este o ştire deocamdată dintre cele mai bune – avem 184 de cazuri confirmate de Coronavirus, dar 75% dintre persoanele confirmate fie nu au simptome deloc, fie au simptome foarte uşoare. 19 persoane au fost declarate vindecate şi vor fi trimise acasă în cursul zilei de astăzi. Doar 3 cazuri avem de persoane internate la urgenţă, dar fără să fie conectate la suport ventilator, deci din 184 de cazuri doar 3 sunt cazuri un pic mai complicate. Nu avem până în momentul de faţă în România niciun deces confirmat. Alte situaţii statistice după ce vă prezentaţi dumneavoastră abordările”, a spus preşedintele Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi, o videoconferinţă cu premierul Ludovic Orban şi miniştrii  implicaţi în gestionarea epidemiei de coronavirus, după decretarea stării de urgenţă. Ce le-a cerut Iohannis miniştrilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite