Investiție de aproximativ 100 de milioane de euro pentru Palatul de Justiție din Cluj

0
Publicat:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, au anunțat o investiție de aproape 100 de milioane de euro pentru Palatul de Justiție din Cluj. 

25% din bugetul de investiții al ministerului va merge în Cluj FOTO Facebook
25% din bugetul de investiții al ministerului va merge în Cluj FOTO Facebook

„Ministerul Justiției pune umărul la dezvoltarea infrastructurii sistemului judiciar din Cluj. 25% din bugetul de investiții pentru 2024 merge către Palatul de Justiție de aici. Investiția finală se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro”, a scris ministrul Justiției pe Facebook. 

Potrivit ministrului, discuțiile cu primarul din Cluj-Napoca au vizat și realizarea unui centru de prevenire și tratare a adicțiilor. 

„Am avut plăcerea de a mă întâlni astăzi cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu, iar în cadrul discuției pe care avut-o am abordat următoarele teme:

1. Sprijinul pentru realizarea investiției care vizează modernizarea Palatului de Justiție Cluj, o investiție de 100 milioane euro;

2. Colaborare în vederea realizării de către Primărie, pe baza modelelor de bune practici existente la nivel național și internațional, a Centrului de prevenire și tratare a adicțiilor;

3. Posibilitatea mutării secției externe a Penitenciarului Gherla din municipiul Cluj-Napoca într-o altă locație.

De asemenea, am abordat și alte aspecte tehnice care vizează colaborarea instituțională între administrația locală și Ministerul Justiției”, a transmis la rândul său pe Facebook primarul din Cluj-Napoca.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite