Grindeanu, la moţiunea simplă împotriva ministrului Ghinea: „Este prototipul useristului care ştie doar să dărâme. Este Clotilde Armand cu barbă şi burtă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu a declarat că ministrul Cristian Ghinea este „Clotilde Armand cu barbă şi burtă”. FOTO: Captură
Sorin Grindeanu a declarat că ministrul Cristian Ghinea este „Clotilde Armand cu barbă şi burtă”. FOTO: Captură

Deputatul social-democrat Sorin Grindeanu a afirmat, luni, la dezbaterea moţiunii împotriva lui Cirstian Ghinea, că ministrul este „prototipul unui mod de a face politică, prototipul useristului care ştie doar să dărâme, nu să construiască”.

„Această moţiune nu este doar despre Cristian Ghinea, ci despre dezastrul produs în privinţa PNRR. Domnul Ghinea este de fapt prototipul unui mod de a face politică,  prototipul USR-istului care ştie doar să dărâme, nu să construiasă. De când aţi apărut ca partid pe scena politică românească doar asta aţi făcut: aţi criticat, aţi blocat şi aţi distrus. Domnule Ghinea, ieşiţi din bula în care vă găsiţi, păşiţi în viaţa reală. Pe plan personal v-aţi transformat frustrările extremisului civic în active financiare şi afaceri profitabile. De ce nu procedaţi la fel şi cu România? De ce nu vreţi ca România să crească, ca nivelul de trai al romanilor să crească”, a declarat Grindeanu.

El a menţionat că Ghinea este un maestru al demagogiei.

„Pe Facebook sunteţi un maestru al demagogiei, un expert în bla bla-uri despre integritate, transparenţă. În realitate v-aţi descoperit rapid vocaţia de ong-ist ideologic pe bani mulţi, pe bani din ce în ce ce mai mulţi. Aţi ajuns unul din noii băieţi destepţi în ONG-uri abonate la tocat din fonduri eurpene pe tot felul de simpozioanre, care nu folosesc nimănui, doar dumneavoastră ca să încasaţi sume enorme”, a explicat Sorin Grindeanu.

El a mai precizat că Ghinea este „Clotilde Armand cu barbă şi burtă, care a ajuns să facă criză şi pariuri publice pe miliardele europene”.

Partidul Social Democrat a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, care a fost dezbătută luni, în Parlament. Votul va fi dat marţi. 

Vezi şi: Cristian Ghinea, la moţiunea simplă împotriva sa: „Am citit textul moţiunii, este un banc prost. Sunt cinci mari minciuni”

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite