George Scripcaru înclină balanţa în PDL. Elena Udrea a devenit favorită la şefia partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea are mari şanse să-l învingă pe Vasile Blaga
Elena Udrea are mari şanse să-l învingă pe Vasile Blaga

George Scripcaru, primarul Braşovului şi liderul organizaţiei locale a PDL, a declarat astăzi, la Tuşnad,  că o susţine pe Elena Udrea la şefia partidului. Decizia lui Scripcaru înclină decisiv balanţa în favoarea Eleni Udrea, care a devenit favorită pentru a câştiga fotoliul de preşedinte al formaţiunii.

Primarul Braşovului a declarat că PDL are nevoie de o rupere de ritm şi că Elena Udrea este soluţia pentru ca partidul să devină eficient din punctul de vedere al luptei împotriva USL

„Aţi ascultat moţiunea pe care Elena Udrea a prezentat-o aici. Partidul trebuie să aibă tăria să producă o schimbare. Din punct de vedere al eficienţei, al structurii şi perspectivelor pentru partid şi Elena Udrea este soluţia. Perioada de fericire în USL o să ia sfârşit, iar ei nu pot spune una la Tv şi realitatea să fie alta. Faptul că USL a decis să stopeze investiţiile afectează crearea locurilor de muncă, pe cale de consecinţă, colectarea taxelor şi impozitelor are de suferit şi bugetele Sănătăţii şi Educaţiei sunt afectate“, a mai declarat Scripcaru.

Astfel, cu voturile organizaţiei PDL Braşov , Elena Udrea i-a luat faţa lui Vasile Blaga în cursa pentru şefia PDL.

Liderul PDL Braşov a insistat ca noua conducere a PDL să transforme partidul într-o adevărată forţă de opoziţie.

„Noua conducere a PDL ce va fi aleasă pe 23 martie trebuie să producă o rupere de ritm, PDL trebuie să fie un partid eficient de Opoziţie şi trebuie să critice greşelile actualei Puteri. Elena Udrea poate să imprime un alt ritm partidului din funcţia de preşedinte“, a mai spus Scripcaru.


„Noi, ca partid, trebuie să înţelegem că am pierdut alegerile, dar nu e o dramă, o luăm de la capăt  şi pornim la luptă cu forţe proaspete, de aceea suntem aici“, a mai spus Scripcaru, arătând către Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite