Gafele continuă: Viorica Dăncilă l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul demis Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă joi, la Maramureş, unde l-a confundat pe preşedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Într-un discurs în faţa colegilor de partid, liderul PSD a criticat demiterea sa din fruntea Guvernului prin moţiunea de cenzură. Vrând să menţioneze numele înlocuitorului său, Ludovic Orban, aceasta l-a pronunţat pe Viktor Orban, premierul actual al Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă, cu înlocuirea cu Viktor Orban… cu înlocuirea cu Ludovic Orban. Asemănarea, dar total diferiţi ca şi implicare”, a spus Viorica Dăncilă, citată de G4Media.

Mai apoi, Viorica Dăncilă a criticat pe Facebook programul de guvernare al liberalilor şi a spus despre echipa PNL că va începe să guverneze prin tăieri de salarii, măsuri care ar fi împotriva românilor şi concedieri ale bugetarilor.

„Domnul Orban a reuşit să şocheze astăzi o ţară întreagă când a somat actualul Guvern să NU crească salariul minim şi a ameninţat că, dacă o vom face, va modifica hotărârea de Guvern”, a adăugat pe pagina sa de Facebook Viorica Dăncilă.

VIDEO Youtube / G4Media

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite