FOTO Trump a postat pe Facebook o imagine de la întâlnirea cu Iohannis şi s-a declarat onorat că l-a primit la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografie postată de Donald Trump după întrevederea sa cu Klaus Iohannis FOTO Captură de ecran Facebook Donald J. Trump
Fotografie postată de Donald Trump după întrevederea sa cu Klaus Iohannis FOTO Captură de ecran Facebook Donald J. Trump

Preşedintele american Donald Trump a postat pe Facebook o imagine de la întâlnirea cu omologul său român Klaus Iohannis, spunând că a avut marea onoare de a-l primi pe acesta la Casa Albă. Imaginea este însoţită de declaraţia sa din timpul conferinţei de presă comune, conform căreia viitorul României şi al relaţiei dintre cele două ţări este „foarte, foarte strălucit“, transmite news.ro.

„Mare onoare să-l primesc astăzi la Casa Albă pe preşedintele Klaus Iohannis“, a scris Trump.

Fotografia de la întâlnirea celor doi preşedinţi conţine şi declaraţia lui Donald Trump referitoare la viitorul României şi al relaţiilor dintre cele două ţări.

„Viitorul României şi al relaţiei României cu Statele Unite este foarte, foarte strălucit“, a declarat preşedintele american.

Preşedintele român a efectuat în perioada 5-9 iunie o vizită oficială în Statele Unite. În ultima zi a vizitei, Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de către Donald Trump.

Cei doi au vorbit despre parteneriatul strategic romano-american, care în acest an împlineşte 20 de ani.

Întrevederea dintre Iohannis şi Trump s-a încheiat cu o conferinţă de presă comună în Rose Garden, cu prilejul căreia preşedintele american şi-a declarat angajamentul faţă de aliaţii din NATO în baza articolului 5 privind apărarea colectivă.

Fotografie postata pe Facebook de Donald Trump dupa intrevederea cu Klaus Iohannis FOTO Facebook Donald J. Trump

FOTO Facebook Donald J. Trump

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite