EXCLUSIV: Boc despre şeful TVR: "Trebuie schimbat, n-a făcut nimic pentru partid!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc
Premierul Emil Boc

Şeful postului public de televiziune, Alexandru Lăzescu, a fost trecut pe „lista neagră" a premierului Emil Boc, care-l vrea schimbat din funcţie, au declarat pentru "Adevărul" surse din partid. Motivul supărării lui Boc: nu a făcut restructurări în instituţia pe care o conduce, dar, cel mai grav, nu s-a remarcat prin acţiuni speciale, dedicate PDL.

„Trebuie schimbat, n-a făcut nimic pentru partid!", a fost sentinţa premierului Emil Boc exprimată la întâlnirea de ieri cu deputaţii PDL în cazul preşedintelui TVR, propus pentru această funcţie de Preşedinţie. „Nu-i ajunge că este invitat de onoare la TVR chiar şi de două ori pe săptămână", a comentat unul dintre deputaţii participanţi la reuniunea premierului cu deputaţii democrat-liberali, în care au fost prezentate priorităţile bugetare.

Boc a răbufnit după ce şefa Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a ridicat în timpul discuţiilor din grup problema situaţiei financiare precare a TVR, pentru care ar trebui să se găsească soluţii de revigorare. „N-a făcut restructurări, nu are un plan, n-a făcut nimic, să-l chemaţi să-l scuturaţi la comisie şi apoi mai vedem, respingem raportul TVR în plen şi putem să-l schimbăm", i s-ar fi adresat premierul Ralucăi Turcan.

Potrivit surselor citate, premierul le-a mai dat asigurări deputaţilor că, dacă vor exista rezultate economice bune, pensiile şi salariile vor putea creşte din iunie anul viitor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite