Emil Boc, despre referendum: PDL va rămâne solidar cu Băsescu, iar împreună vom câştiga ca în 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc
Emil Boc

Emil Boc se arată optimist în ceea ce priveşte referendumul de pe 29 iulie. Fostul premier crede cu tărie că Traian Băsescu are şanse de a rămâne preşedintele ţării, afirmând că "împreună vom câştiga, aşa cum am câştigat şi în 2007".

"Istoria se repetă şi sper să se repete şi cu aceleaşi rezultate până la final, adică cei care n-au învăţat în 2007 din lecţia de atunci să înveţe măcar acum, a doua oară, în 2012, pentru că nici de această dată nu există încălcări grave ale Constituţiei, aşa cum prevede textul legii fundamentale, pentru suspendarea preşedintelui", a declarat fostul premier, vineri seara, la Radio France International.

"Sunt convins că e un moment foarte bun de analiză asupra celor trei ani de criză din România şi asupra alternativelor pe care ţara noastră le putea avea. (...) Trebuie apreciaţi oamenii care spun adevărul şi care şi-au sacrificat imagine şi voturi, pentru ca ţara să nu se prăbuşească şi că românii au salvat România, pentru că cei care au fost în fruntea ţării au preferat să pună interesul ţării deasupra intereselor personale, de imagine", a mai spus actualul primar al Clujului.

Emil Boc se arată încrezător în şansele lui Băsescu de a reveni la Palatul Cotrocen. "Eu spun că sunt şanse ca preşedintele să rămână în exerciţiul funcţiei şi sper ca abuzurile făcute de către actuala guvernare în privinţa legilor după care se organizează referendumul să fie înlăturate. Sunt convins că actuala conducere a PDL va rămâne solidară cu preşedintele României şi am toată convingerea că împreună vom câştiga, aşa cum am câştigat şi în 2007", a conchis fostul preşedinte al PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite