Elena Udrea susţine că este supravegheată non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PMP Elena Udrea susţine, într-o postare pe Facebook, că este supravegheată pas cu pas şi, prin urmare, va depune plângere penală.

„De cinci zile sunt supravegheată non stop, în mod ilegal, de securiştii lui Dan Voiculescu. Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas“, a scris Udrea pe Facebook.

În aceeaşi postare, Udrea se întreabă „până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu“. „Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui. Aşa că pun toate resursele, de orice fel, pe cei care îi sperie şi le încurcă calculele. În fiecare seară vedeţi atacuri furibunde la televiziunea lui Voiculescu şi în presa pontista la adresa lui Traian Băsescu, PMP şi Elena Udrea. Şi nu este de ajuns. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut“, a conchis deputatul PMP.

Citeşte şi:

INFOGRAFIE Sondaj: PMP suflă în ceafa PDL. PNL scade cu cât a crescut PSD

Ruperea USL şi înregistrarea oficială a partidului prezidenţial au reconfigurat scena politică – arată un sondaj INSCOP Research, privind intenţia de vot la alegerile europarlamentare, realizat la comanda ziarului „Adevărul”. Cercetarea a fost efectuată în perioada 1-7 mai, pe un eşantion reprezentativ de 1.056 de persoane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite