Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: „Blogul meu este mai preluat decât biroul de presă al partidului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea i-a răspuns lui Vasile Blaga Foto Adevărul
Elena Udrea i-a răspuns lui Vasile Blaga Foto Adevărul

Schimb de replici ironice în PDL. Elena Udrea i-a răspuns lui Vasile Blaga, care o sfătuise pe aceasta să "contribuie la vizibilitatea opoziţiei".

"Din păcate pentru domnul Blaga, de multe ori blogul meu este mai preluat decât biroul de presă al partidului, de unde se dau declaraţii şi comunicate care rămân între noi sau umplu căsuţele de spam ale jurnaliştilor", a declarat deputatul PDL Elena Udrea.

"Sincer, m-aş fi aşteptat ca domnul Blaga să mă laude pentru opoziţia pe care o eu, totusi doar un simplu membru de partid, o fac USL, în condiţiile în care, după ce dumnealui a pierdut în 2011 alegerile interne din partid în faţa lui Emil Boc, nu a spus un cuvânt critic faţă de USL timp de un an, până a câştigat preşedinţia PDL", a adăugat aceasta. 

Vasile Blaga a declarat, luni, că Elena Udrea "îşi poate aduce o contribuţie serioasă la vizibilitatea opoziţiei făcute de către PDL" şi nu trebuie să facă "opoziţie la opoziţie", ci la USL.

Elena Udrea a declarat, vineri, la RFI, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta "nu este prea vizibilă", ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite