Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educaţiei

0
0
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Pre┼čedintele Traian B─âsescu a semnat, ast─âzi, decretul de numire a Ecaterinei Andronescu ├«n func┼úia de ministru al Educa┼úiei.

UPDATE Pre┼čedintele Traian B─âsescu a declarat, la ceremonia de depunere a jur─âm├óntului de c─âtre Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educa┼úiei, c─â sper─â s─â nu se ├«nceap─â cu modific─ârile la lege p├ón─â c├ónd aceasta nu va fi v─âzut─â func┼úion├ónd.

UPDATE 18.00 Ecaterina Andronescu a depus, la Cotroceni, ├«n prezen┼úa pre┼čedintelui Traian B─âsescu, jur─âm├óntul de ├«nvestitur─â ├«n func┼úia de ministru al Educa┼úiei.

La eveniment au fost prezen┼úi premierul Victor Ponta, pre┼čedin┼úii celor dou─â Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga ┼či Roberta Anastase.

"Pre┼čedintele Rom├óniei, domnul Traian B─âsescu, a semnat luni, 2 iulie a.c., Decretul de numire ├«n func┼úia de ministru al Educa┼úiei, Cercet─ârii, Tineretului ┼či Sportului a doamnei Ecaterina Andronescu", informeaz─â Administra┼úia preziden┼úial─â.

Pre┼čedintele Traian B─âsescu aprecia potrivit ca ministrul desemnat al Educa┼úiei Ecaterina Andronescu s─â depun─â la cabinetul premierului o declara┼úie pe propria r─âspundere c─â ├«n teza sa de doctorat nu a plagiat ┼či s─â se asigure c─â nu se afl─â ├«n stare de incompatibilitate.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, ast─âzi, c─â ea nu a plagiat niciodat─â ┼či c─â ├«ntreaga sa carier─â e construit─â pe munc─â ┼či onestitate.

"N-am fraudat, nu am fost participant─â la fraud─â ┼či nu o s─â fiu niciodat─â participant─â la fraud─â ┼či cred c─â fiecare este responsabil pentru ceea ce face el. (...) Dovezile c─â nu am plagiat rezult─â din analiza activit─â┼úii mele pe tot parcursul ei", a precizat Andronescu.

Noul ministru al Educa┼úiei a subliniat c─â toat─â cariera ┼či-a construit-o pe munc─â ┼či pe onestitate.

"├Än acest─â carier─â profesional─â sunt mai multe trepte pe care le parcurgi de jos, de la pozi┼úia de asistent stagiar, ┼čef de lucr─âri, conferen┼úiar, profesor ┼či conduc─âtor de doctorat. Fiecare etap─â pe care o parcurgi se depune un dosar, se constituie o comisie, apoi ce spune comisia trece prin votul consiliului profesoral, prin votul Senatului Universitar ┼či a ajuns la CNATDCU", a ar─âtat acesta.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite