Dragnea, şedinţă nocturnă de urgenţă la Palatul Victoria cu membrii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a convocat pe membrii Cabinetului la o şedinţă pe tema descentralizării, joi seară, spunând anterior că cei care „trag în altă direcţie” îşi vor pierde funcţiile.

Şedinţa pe tema descentralizării s-a încheiat în jurul orelor 21.00, după mai bine de trei ore de discuţii la care au participat premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi mai mulţi miniştri. 

Preşedintele PSD declara luni că miniştrii nu susţin descentralizarea şi, din acest motiv, împreună cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu vor avea joi după-amiază o întâlnire cu membrii Cabinetului pentru a lămuri lucrurile.

Potrivit liderului PSD, „aproape toţi” miniştrii au această atitudine.

Întrebat despre motivele acestora, Dragnea a răspuns: „O să vreau să aflu şi eu joi, pentru că sunt foarte curios”.

„Discuţia nu va fi complicată. Eu nu sunt un om dur, dar sunt riguros şi exigent. Şi nu mă pot uita în ochii dumneavoastră când o să îmi spuneţi peste doi ani de zile dacă mai vin aici să înot puţin, că frate, ai zis ceva în 2016 şi pentru aia te-am votat, printre altele descentralizarea. Şi eu să spun că nu am putut pentru că nu au vrut miniştrii. Aceşti miniştri, membri ai Cabinetului României, când au acceptat să fie miniştri şi-au asumat tot programul de guvernare, unde la loc de cinste este descentralizarea”, a spus Liviu Dragnea joi, la Focşani, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot.

El a avertizat că miniştrii fie susţin în continuare programul de guvernare şi fac descentralizarea, fie pleacă din Guvern. Dragnea a subliniat că în Executiv nu pot rămâne „unii care trag în altă direcţie”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite