Dragnea i-a urat în plenul Parlamentului „La mulţi ani“ Alinei Gorghiu. Ponta: Foarte frumos! Ca un cadou, o anunţ că îmi dau demisia în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta şi Alina Gorghiu FOTO Adevărul
Premierul Victor Ponta şi Alina Gorghiu FOTO Adevărul

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a urat de la tribuna Parlamentului „La mulţi ani“ copreşedintelui PNL, Alina Gorghiu, arătând că doreşte să fie pace şi consens. Premierul Victor Ponta a catalogat gestul lui Dragnea drept unul frumos, precizând că îi face cadou de ziua sa Alinei Gorghiu demisia sa, dar în 2017.

„În lumina celor spuse de preşedinte, şi anume să fie pace şi consens, lucru pe care l-am susţinut şi eu şi colegii mei şi pentru că văd că există riscul să se tensioneze şi mai mult atmosfera în Parlament, am venit la microfon să îi urez «La mulţi ani!» doamnei Alina Gorghiu“, a declarat Liviu Dragnea, de la tribuna Parlamentului, după discursul preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat cum i s-a părut gestul lui Liviu Dragnea, Ponta a spus: Este foarte frumos că Liviu i-a urat La mulţi ani. Aşa, ca un cadou pentru doamna Gorghiu, o anunţ că îmi dau demisia. În 2017“, a spus Ponta.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, împlineşte astăzi 37 de ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite