Dragnea, despre faptul că ar fi tăiat un porc în curtea SRI: Eu cred că porcul acela e un nesimţit. Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut un răspuns dur după ce s-a zvonit că în 2013, de Crăciun, ar fi tăiat, alături de Laura Codruţa Kovesi, un porc în curtea SRI. Victor Ponta a fost cel care a lansat acest zvon, iar jurnalistul Dan Andronic, a confirmat că scena relatată de fostul premier e reală.

„Eu nu am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire. Dar dacă e vorba de povestea cu porcul, eu cred că porcul acela e un nesimţit. Ar trebui să vorbească nişte oameni care sunt în funcţii. Se tot vorbeste despre sistem. Nu discutăm acum de povestea porcului. Dumneavoastră aveţi o problemă cu porcul, eu am o problemă cu oaia. Despre genul acesta de informaţii care apar din partea unor persoane fizice sau juridice, dacă nu vorbim acum, nu înseamnă că nu vorbim niciodată“, a declarat Liviu Dragnea. 

De asemenea, liderul PSD a precizat că va da detalii dacă i se va cere de către vreo comisie parlamentară. „Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun. Şi la comisie sunt informaţii care privesc pe români. Cuvintele care se spun acolo sunt cele mai grele.", a mai Liviu Dragnea

Dan Andonic susţine că evenimentul a avut loc pe 22 decembrie 2013, a vila SRI T14, unde locuia generalul Florian Coldea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite