Ce spune Dragnea despre îngheţarea posturilor din sistemul bugetar şi în 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că şi în 2018 va fi menţinută măsura îngheţării posturilor din sistemul bugetar, dar nu se poate vorbi încă de concedieri.

„În ceea ce priveşte sistemul public şi personalul bugetar, în permanenţă trebuie să fie realizată o analiză. Nicăieri sistemul bugetar nu e perfect. Uneori, schimbările de structură sunt necesare. Nu am auzit să se discute de o reducere de personal şi nu cred că e cazul. Dar s-a discutat ca în 2018 să fie o reducere a cheltuielilor materiale cu 10%. Dar nu vorbim de disponibilizări de personal. Repet, nu s-a discutat de reduceri de personal“, a declarat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a explicat şi de ce se va prelungi măsura îngheţării posturilor. „Se întinde pentru că se pare că e o măsură bună“, a completat al treilea om în stat. 

Dragnea a punctat şi subiectul evaluării secretarilor de stat din Guvernul Tudose, în condiţiile în care acest Cabinet are 135 de secretari de stat.   

„Unii miniştri ne-au făcut evaluări serioase, alţii mai superficiale (...) Evaluarea secretarilor de stat trebuie să cuprindă  o discuţie şi despre numărul lor. E mic, e mare“, a mai spus liderul PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite