Dragnea: Bărbaţii o să conteze din ce în ce mai puţin în Parlament şi Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, înconjurat de femeile cu funcţii în Parlament şi Guvern. Foto: Andreea Alexandru, Mediafax
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, înconjurat de femeile cu funcţii în Parlament şi Guvern. Foto: Andreea Alexandru, Mediafax

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a vorbit miercuri despre însemnătatea Mărţişorului, dar şi despre importanţa femeilor aflate în poziţii de conducere ale statului. Acesta a spus că, deşi doamnele acum se uită „cu atenţie” la el, „într-un an-doi, bărbaţii vor conta din ce în ce mai puţin”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, într-un discurs despre sărbătorile de 1 şi 8 martie, că femeile devin din ce în ce mai importante în conducerea statului. Întrebat dacă se gândeşte să mai aducă femei în guvern, Liviu Dragnea a spus că „într-un an, doi, bărbaţii o să ajungă conteze din ce în ce mai puţin”.

„Deja începem să ne facem probleme despre cum rezistăm şi în Parlament şi în Guvern. Ele se uită cu foarte multă atenţie la mine, dar eu ştiu ce se va întâmpla într-un an, doi. Bărbaţii o să contăm din ce în mai puţin şi s-ar putea să ajungem să primim noi mărţişoare.”

Dragnea a mai spus că îndeamnă toţi bărbaţii „să-şi mai spele din păcate” şi să ofere doamnelor şi domnişoarele mărţişoare cu ocazia acestor două zile.

„Dincolo de simbolistica profundă a mărţişorului, bărbaţii au ocazia de două ori pe an să-şi mai spele din păcate şi îi îndemn pe toţi să folosească aceste ocazii, să nu se ferească, să pună tot dragul în acest gest, pentru că 1 martie şi 8 martie sunt cele două zile pentru doamne şi domnişoare, pentru cele care, de fapt, ţin o societate întreagă şi, vă completez, femeia are şi primul şi ultimul cuvânt. Sunt unii bărbaţi care au impresia că le conduc, nu e adevărat”, a completat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite