Doi noi secretari de stat la Proiecte Europene. Ce organizaţie a PNL îi susţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministerul condus de Marcel Boloş are doi noi secretari de stat FOTO Arhivă personală / Facebook
Ministerul condus de Marcel Boloş are doi noi secretari de stat FOTO Arhivă personală / Facebook

Premierul Nicolae Ciucă a semnat decretele de numire a doi noi secretari de stat la Investiţii şi Proiecte Europene, amândoi lucrând în ultimii ani cu administraţia condusă de Emil Boc în municipiul Cluj Napoca.

Ovidiu-Vasile Cîmpean şi Adrian Răulea au fost numiţi marţi secretari de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, deciziile fiind deja publicate în Monitorul Oficial. Ceea ce au în comun cei doi noi demnitari este faptul că amândoi sunt apropiaţi de administraţia liberală din Cluj, susţin surse din conducerea PNL pentru „Adevărul”.

Ovidiu Cîmpean lucrează de mai bine de un deceniu în Primăria Cluj-Napoca iar în prezent deţine funcţia de director al Direcţiei Generale Comunicare, dezvoltare locală şi management proiecte, potrivit presei locale. 

La rândul său, Adrian Răulea lucrează la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, iar experienţa sa este de peste un deceniu.

Înainte de cele două numiri, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene erau deja cinci secretari de stat şi un subsecretar de stat. Instituţia este şi minister coordonator al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite