Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR. Dan Tanasă: E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă, afară din AUR FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Diana Şoşoacă, afară din AUR FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor. Senatoarea a susţinut miercuri în Parlament că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea naţională a poporului român”, iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să îi fie tăiat. Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări”.

UPDATE Diana Şoşoacă a susţinut în Parlament că prin intermediul vaccinului „femeile sunt omorâte şi se distruge matricea naţională a poporului român”

Diana Şoşoacă a susţinut miercuri un discurs în Parlament, în care a afirmat că vaccinul anti-COVID duce la sterilitate, arată Digi24.

„Femeile sunt omorâte şi se distruge matricea naţională a poporului român. Puteţi să mă amendaţi, puteţi să faceţi ce vreţi, adevărul va ieşi la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate” a declarat senatoarea.

Discursul său a fost întrerupt, iar microfonul a fost tăiat.

Intervenţia a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde aceasta a adăugat: „Declaraţie politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declaraţii politice, politicianul nu răspunde. Este singura şansă să spui ADEVĂRUL, aşa cum îl cunoşti! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susţinute de cercetările Pfizer/ BioNTech şi acuzaţiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!” a scris Diana Şoşoacă pe Facebook.

După câteva ore, ea a scris un alt mesaj : „DACA TOATA LUMEA VREA SA ASCUNDA ADEVARUL, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

Ulterior, Diana Şoşoacă a mai postat pe Facebook un mesaj: „Culmea este că şi reprezentantul AUR în Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau «politically correct»?”


Ce a declarat Dan Tanasă

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă miercuri după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, potrivit News.ro

Întrebat despre reacţia Dianei Şoşoacă la această decizie a AUR, Tanasă a răspuns: „Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite