Deputatul Gabriel Andronache a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL de Braşov Gabriel Andronache a demisionat miercuri din partid şi şi-a anunţat înscrierea în PNL. Andronache a invocat faptul că a fost membru PNL, înainte de 2008 când s-a înscris în PDL.

„Reamintesc faptul că timp de 15 ani (1993 - 2008) am fost membru PNL şi am ocupat mai multe funcţii politice la nivel local şi la nivel naţional. În iunie 2008, am fost exclus din PNL din cauza atitudinii mele cu privire la conflictul existent la acea dată între cei doi lideri locali: dl. Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi dl. George Scripcaru, primarul municipiului Braşov. În prezent acest conflict nu mai există, cei doi lideri colaborează, prin urmare motivul care a stat la baza excluderii mele a dispărut. De aceea, consider că a venit timpul să mă întorc acasă“, a scris Andronache pe blogul personal.
El le mulţumeşte foştilor colegi din PDL „pentru experienţa utilă“ pe care a acumulat-o, „'în special în materie de organizare electorală, cât şi în domeniul activităţii parlamentare“.
„Precizez că am demisionat din Partidul Democrat Liberal şi din grupul parlamentar PDL. Am redevenit, prin reînscriere, membru al Partidului Naţional Liberal, urmând să activez în grupul parlamentar al PNL. Am înregistrat astăzi o comunicare în acest sens adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a fi prezentată în faţa plenului Camerei“, a precizat Gabriel Andronache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite