Deputatul Cosmin Şandru, urmărit penal pentru dare de mită, se suspendă din PNL până la finalizarea anchetei DNA. George Simion: „Le destrămăm caracatiţa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion, copreşedinte AUR. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
George Simion, copreşedinte AUR. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru, acuzat pentru dare de mită, a anunţat că se suspendă din Partidul Naţional Liberal până la finalizarea anchetei DNA în care este vizat. Ancheta a fost demarată la sesizarea AUR, parlamentarul fiind înregistrat.

„Începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei. Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nici o declaraţie pe marginea acesteia până la finalizare”, a anunţat deputatul Cosmin Şandru, într-un comunicat de presă.

Cum a reacţionat George Simion

George Simion, copreşedinte AUR, a reacţionat la scurt timp după ce a aflat că liberalul este anchetat la DNA.

„Le destrămăm caracatiţa! DNA a dispus începerea urmăririi penale a celor doi liberali care au vrut să ne cumpere votul pentru moţiunea de cenzură”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.

George Simion a publicat pe 4 octombrie, pe contul său de YouTube, o înregistrare audio în care susţine că deputatul PNL Cosmin Şandru ar încerca să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica să lipsească de la votul moţiunii de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu, oferindu-i funcţii pentru apropiaţii săi. 

În dosar este vizat şi directorul general al Societăţii de Transport Public Timişoara, Nicolae Bitea.

Citeşte şi: Dosarul „Mită la moţiune”: Deputatul PNL Cosmin Şandru, pus sub învinuire de DNA. Ancheta, deschisă după plângerea AUR

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite