Înregistrare difuzată de AUR. Deputat PNL, acuzat că ar negocia absenţa de la votul pe moţiunea de cenzură. Reacţia liberalului AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion FOTO Inquam Photos / George Călin
George Simion FOTO Inquam Photos / George Călin

Copreşedintele AUR George Simion a publicat, pe contul său de YouTube, o înregistrare audio în care susţine că deputatul PNL Cosmin Şandru ar încerca să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica să lipsească marţi de la votul moţiunii de cenzură.

Şandru neagă că ar fi negociat şi oferit funcţii. Simion a anunţat în cursul zilei de luni că înregistrările au fost trimise la DNA.

În videoclipul difuzat pe pagina sa de YouTube, copreşedintele AUR susţine că este vorba despre un dialog între Ciprian-Titi Stoica, membru AUR şi Cosmin Şandru, deputat PNL. Potrivit liderului, Şandru ar fi încercat să îl convingă pe deputatul AUR să accepte să nu se prezinte marţi la votul pe moţiunea de cenzură, în schimbul promovării unor persoane. 

Dialogul din videoclip face referire la promovarea unor oameni, lucru care este însă refuzat de interlocutor. 

„-Există vreo şansă să negociem?

-Eu zic că nu.

- Ce-ar trebui făcut ca să putem negocia, ia spune. (...) Promovăm câţiva oameni unde vrei tu. Nu ştie nimeni. Îi facem membrii PNL de formă şi gata”, se aude pe înregistrarea difuzată de George Simion. 

În acelaşi clip, copreşedintele AUR spune: „Am acţionat în instanţă, am trimis către parchetele abilitate pentru că asta este o faptă de mituire”. 

Copreşedintele AUR, George Simion a declarat că membrii formaţiunii depun o sesizare la DNA cu privire la faptul că PNL ar fi încercat să cumpere parlamentarii AUR să nu se prezinte la votul pe moţiunea de cenzură, ce urmează să fie dat marţi în Parlament. „Avem şi nişte probe, sunt colegii mei în drum spre DNA”, a declarat George Simion la Gold FM.

Contactat de Antena 3, Cosmin Şandru a precizat că informaţia nu este veridică.

„Cu siguranţă nu l-am sunat eu pe acel domn deputat, nici nu cred am numărul dânsului. M-am întâlnit cu dânsul şi nu eram numai eu. Undeva săptămâna trecută. Am avut doar o discuţie să vedem poziţia lor, dar nimic în a încerca să îl conving", a spus Cosmin Şandru, potrivit sursei citate.

Vezi aici clipul video 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite