De ce nu renunţă Ludovic Orban la candidatura pentru şefia Camerei Deputaţilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a venit cu precizări despre ce calităţi îl recomandă pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, funcţie pe care o vrea pe el în urma negocierilor.

„PNL a susţinut acest mandat. Majoritatea pe care o avem e o majoritate de zece voturi. E nevoie de multă experienţă, vin proiecte pe domeniul fiscal, economic. Sunt argumente de natură politică, cât şi argumente care ţin de experienţa politică, de capacitatea pentru a avea majorităţi pentru proiecte”, a declarat Ludovic Orban. 

De altfel, preşedintele PNL a subliniat că liberalii au mers la Palatul Cotroceni cu propunerea de premier, dar şi cu mandatul de a susţine pentru preşedintele PNL şefia Camerei Deputaţilor. „I-am prezentat că propunerea noastră e Florin Cîţu. De asemenea, am spus că vrem ca preşedinţia Camerei să fie deţinută de preşedintele PNL. L-am informat de dorinţa noastră de a continua negocierile, pentur a ajunge la un rezultat care să permită învestirea unui guvern în timp rezonabil”, a completat Ludovic Orban.

VIDEO Facebook / PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite