Daniel Constantin va participa la „Săptămâna Verde“ de la Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va participa în 19 ianuarie la Expoziţia Internaţională pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură de la Berlin unde va discuta despre necesitatea investiţiilor în economia agrară şi alimentară, potrivit unui comunicat remis adevarul.ro.

Expoziţia Internaţională pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură - "Săptămâna Verde" se va desfăşura în perioada 18-27 ianuarie. Discuţiile  se vor axa pe "Investiţiile responsabile în economia agrară şi alimentară – factor cheie pentru economia alimentară şi dezvoltarea agricolă".

Ministrul Agriculturii va avea şi o întâlnire cu miniştrii agriculturii din ţările participante la evenimentul de la Berlin. „Vor fi analizate şi aspectele legate de modalitatea în care investiţiile private şi publice pot contribui la dezvoltarea sectorului agricol şi alimentar mondial“, se mai arată în comunicat.

Ministerul Agriculturii precizează că anul acesta România beneficiază de un pavilion de 158 de metri pătraţi în care va fi prezentată o gamă largă de produse: miere, produse procesate din carne, produse lactate, vin, pălincă, produse de patiserie, etc.

România a participat zece ani la rând la "Săptămâna Verde" de la Berlin, iar în anul 2012 a avut statutul de "ţara parteneră", beneficiind de un pavilion naţional de 1.000 de metri pătraţi.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite