Dăncilă, despre dezbaterile din Camera Deputaţilor: Circul şi jignirile la care am asistat m-au dezamăgit profund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că a mers cu bună credinţă la dezbaterile din Camera Deputaţilor, însă „circul şi jignirile la care am asistat" au dezamăgit-o profund. "(...) în România jignirile şi violenţa verbală au fost ridicate la rang de politică", a mai spus ea.

„Am mers cu bună credinţă şi deschiderea de care am dat dovadă de fiecare dată, însă circul şi jignirile la care am asistat m-au dezamăgit profund. Acest comportament nu poate aduce nimic bun pentru România şi nu poate ţine loc de soluţii şi proiecte. Pot să înţeleg atât retorica de campanie în care au intrat atât preşedintele României, cât şi partidele politice însă peste foarte puţin timp avem alegeri europarlamentare şi dezbaterile ar trebui să fie pe idei şi proiecte", a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a adăugat că Europa se află în plină schimbare, iar politicienii europeni se ocupă de cum va arăta Europa în următorii ani, "în schimb în România jignirile şi violenţa verbală au fost ridicate la rang de politică".

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite